Butikkens åbningstider er

Mandag kl. 8.00 - 17.30 Tirsdag kl. 8.00 - 17.30 Onsdag kl. 8.00 - 17.30 Torsdag kl. 8.00 - 17.30 Fredag kl. 8.00 - 17.30 Lørdag kl. 9.00 - 13.00 

COOKIEs POLITIK på www.boresko.dk

 


Hvad er en cookie?


Cookies anvendes i dag af stort set alle websites.


En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kan genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.


En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at leverer en service på websitet, og dette styres af webserveren. Disse cookies slettes kort tid efter du har forladt webstedet.

Cookies er også en hjælp når du f.eks. skal logge ind på www.boresko.dk, da den husker nogle af dine login-informationer. Cookies til login kan kun anvendes på den computer, hvor login sker fra. Du skal selv aktiverer cookies til hjælp under login, for at benytte denne facilitet. Disse cookies ligger oftest længere tid på computeren, flere måneder eller år.



COOKIEs på www.boresko.dk


BORESKO A/S bruger cookies på vores hjemmeside
www.boresko.dk til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt og efter dit valg, at gøre login til vores webshop nemmere.
 
Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne computere, brugere eller kunder.

 
Vi bruger følgende typer cookies på
www.boresko.dk:


    Google Adwords
    Google Analytics



Hvordan fjerner jeg cookies?

Når du besøger
www.boresko.dk accepterer du cookies, men du kan altid fjerne dem igen ved at gå ind på denne side: http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies. Alternativt kan du fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.


Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

 

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte BORESKO A/S på telefon eller email (findes nederst på siden), hvis du har yderligere spørgsmål til cookies på
www.boresko.dk.

 



PERSONDATA POLITIK

Generelt.

Når du besøger vores website registreres alene persondata i det omfang, du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at du har deltaget i en konkurrence eller  i en undersøgelse, eller hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, samt når du bestiller varer gennem vores webshop.

Personhenførbare oplysninger sælges eller videregives aldrig til tredjepart, medmindre du forudgående har meddelt os dit samtykke hertil.

Vi registrerer persondata med det formål at kunne yde vores kunder og andre, der er interesseret i vores virksomhed, den bedst mulige service.


Vi registrerer følgende oplysninger: kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Disse oplysninger registrerer, for at vi gerne vil kunne sende nyhedsinformationer til alle, som udtrykker interesse herfor, samt for at kan leverer dine bestillinger og lever op til bogføringslovens krav om dokumentation.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de registrerede persondata  ukrypteret i databaser der er beskyttet mod uautoriseret adgang, 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores persondatapolitik kan blive nødvendige.


Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af persondata, uden forudgående varsel eller opfølgende information. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har registreret, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan i henhold til persondataloven til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.
 
Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Vi bruger cookies!

Cookies er nødvendige for at få BORESKO til at fungere, samt vi bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker videre på https://boresko.dk/, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>