Butikkens åbningstider er

Mandag kl. 8.00 - 17.30 Tirsdag kl. 8.00 - 17.30 Onsdag kl. 8.00 - 17.30 Torsdag kl. 8.00 - 17.30 Fredag kl. 8.00 - 17.30 Lørdag kl. 9.00 - 13.00 Lukket lørdage i juli.

PERSONDATAPOLITIK

 

Der sker en logning af besøgende på Boresko webshop, for at indsamle statistik over antallet af besøgende.

Der anvendes cookies på Boresko webshop, med formål at man kan ¤chr34genfinde¤chr34 kundeoplysninger ved evt. senere bestillinger. Sletning af cookies fremgår af vejledning nedenfor under ¤chr34Sletning af cookies¤chr34

Der indsamles kundenavn og adresseoplysninger, telefonnummer og email ved bestilling af varer i Boresko webshop, med det formål at ekspedere Deres ordre. Disse oplysninger transmitteres ikke krypteret.

Modtagne kundeoplysninger afgivet i forbindelse med bestillinger, videregives ikke til tredjepart, eller anvendes for markedsføring uden forudgående aftale.

Persondataoplysninger opbevares af Boresko i 5 år i henhold til bogføringsloven. Persondataoplysninger opbevares ikke krypteret.

Der kan gøres indsigelser mod registreringen i henhold til reglerne i Persondataloven. Ønsker køberen oplysning om de personoplysninger som Boresko har, kan anmodning om dette fremsendes på salg@boresko.dk .

Betaling med kreditkort (f.eks. Dankort) på vores webshop, sker gennem certificeret betalingsudbyder og betalingsdata transmitteres krypteret.


 

NYHEDSMAIL
Se venligst under punktet NYHEDSMAIL i venstre menu.

.

 



SLETNING AF COOKIES
sker under ...

for Firefox 3.x - under : Funktioner - Fjern private oplysninger

for Microsoft Internet Explorer v6.x under : Funktioner - Internetindstillinger

for Microsoft Internet Explorer v7.x under : Funktioner - Slet browserdata

Vi bruger cookies!

Cookies er nødvendige for at få BORESKO til at fungere, samt vi bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker videre på https://boresko.dk/, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>